
Ingredients:
- 500 gr primets de formatge. En el meu cas una barreja de gruyère suïs, emmental suïs i "El Ventero" tendre
- 400 gr d'espinacs congelats
- 1/2 litre de llet de soja
- 6 ous
- 250 cl de crema de llet de soja
- 1 paquet de pa de motlle
- oli, sal, pebre i nou moscada
Preparació:
Poseu els espinacs sense descongelar en una paella amb una mica d'oli i sal i coeu-los fins que s'hagin begut l'aigua. Seguidament, afegiu la crema de llet i passeu-ho tot per la batedora.
A part, barregeu en una safata els ous i la llet i remulleu-hi el pa de motlle
Agafeu un motlle (rodó queda més bonic) i aneu muntant les capes del pastís per aquest ordre: pa de motlle, crema d'espinacs i formatge.
L'última capa ha de ser de pa de motlle i si us ha sobrat crema d'espinacs, podeu aprofitar per decorar-lo
Coeu-lo al forn a 180º durant una hora
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada