22 de novembre de 2009

Braç de gitano d'espinacs i tofu



Ingredients pel braç:

  • 1/2 kg. de fulles d'espinacs
  • 15 g. d'oli d'oliva
  • 4 ous
  • nou moscada
  • sal
  • pebre
  • 50 g. de formatge parmesà ratllat

Ingredients pel farcit:

  • 300 g. de tofu
  • 1 llauna de pebrots del piquillo

Preparació:

Coeu els espinacs en una paella amb l'oli. Deixeu-los refredar uns minuts .Tritureu-los amb els rovells d'ou, el formatge i un xic de sal,pebre i nou moscada.

Munteu les clares a punt de neu i barregeu-les amb els espinacs.

Escampeu la massa sobre un paper sulfuritzat i poseu-la al forn a 200º uns 12-15 minuts fins que estigui esponjosa.

Deixeu refredar la massa i farciu-la amb el tofu tallat a làmines i els pebrots. Cargoleu i serviu

Queda molt bé servida sobre un llit de salsa de carbassa.

Per fer la salsa de carbassa:

Feu bullir 1/2 kg de carbassa en 350 g. d'aigua durant uns 15 minuts. Afegiu un bon raig d'oli d'oliva extra, i tritureu-la.











1 comentari:

  1. Guau, avui acabo de comprar un quilo d'espinacs i aquest plat m'ha inspirat. Segurament amb tofu no el faré, perquè sinó me l'hauré de menjar jo tota soleta, com moltes altres coses, però alguna cosa semblant faré.
    M'agrada el teu bloc. Felicitats!!!
    Gemma

    ResponElimina