22 d’abril de 2011

Hamburgueses de carbassó i cacauets





Ingredients:


  • 200 grams de carbassó

  • 75 grams de cacauets torrats i ben picats

  • 2 ous batuts

  • 2 cullerades de julivert fresc picat

  • 100 grams d'arròs integral cuit

  • 50 grams de pa ratllat

  • farina

  • oli d'oliva





    • Preparació:

      Escórreu els carbasssons perquè deixin anar tota l'aigua.


      Barregeu els carbassons, els cacauets, els ous, l'arròs, el julivert i el pa ratllat en un bol gran


      Doneu forma a les hamburgueses


      Passeu-les per farina i fregiu-les amb oli d'oliva en una paella gran




      Bon profit!






      3 comentaris:

      1. Han de ser boníssimes aquestes hamburgueses. M'agrada molt i molt el carbassó, i amb cacauets... més que bo!
        Una abraçada, m'agrada veure que vas publicant mentre es va fent gran el petit de la casa!

        ResponElimina
      2. Quines hamburgueses més originals i són de verdures, com ens agrada a ESfruita! Ens ha fascinat la teva proposta, realment ha d'estar boníssima!

        Avui hem passat pel teu bloc per presentar-nos. Som ESfruita, una botiga online de fruita i verdura de qualitat que acaba de crear el seu bloc on hi pots trobar receptes, el calendari de fruita i verdura i notícies relacionades amb ESfruita. T'animem a passar't-hi!

        www.esfruita.com/assessorem

        També t'animem a fer un cop d'ull als nostres productes i a fer clic a "m'agrada" a la pàgina web d'ESfruita. Aconseguiràs un 5% de descompte en la teva primera compra amb la que a més a més regalem un fuet deliciós i si supera els 30€ una ampolla d'Oli de Pau!

        facebook.com/Esfruita

        ResponElimina
      3. Benvolguda Gemma
        Som la Laura Solanilla i en F. Xavier Medina, professors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des de la nostra activitat de recerca universitària hem posat en marxa un projecte d’estudi sobre la gastrosfera en català, en el qual t’agrairíem molt si ens poguessis facilitar-nos la teva ajuda.

        En els dos darrers anys, el nombre de blogs sobre cuina escrits en català ha augmentat significativament. Fa poc més de tres anys rondaven la cinquantena, i avui dia en tenim ja localitzats més de 375. I el nombre segueix augmentant.

        Cada cop hi ha més persones d’origen divers que decideixen parlar de cuina en català. I com que pensem que val la pena saber qui som i cap a on anem, hem decidit iniciar aquesta recerca.

        En aquest sentit, t’agrairem si pots fer arribar aquesta enquesta (http://dom.cat/6n6) a totes aquelles persones que coneguis, i que tinguin un bloc gastronòmic en català.

        Amb les vostres respostes, intentarem obtenir una informació que situï la gastrosfera en català en el lloc que actualment creiem que mereix.

        Gràcies per la teva col•laboració

        Laura Solanilla (lsolanilla@uoc.edu)
        F. Xavier Medina (fxmedina@uoc.edu)

        ResponElimina