Ahir vam anar a sopar a casa l'Albert i la Pilar i vam portar aquestes postres. El sopar molt bo i les postres també, tot i que s'ha de reconèixer que les trufes van triomfar més que les boles de coco.
Aquí teniu les receptes:
Boles de coco:
- 750 gr de llet condensada
- 375 gr de coco ratllat
- sucre
Barregeu el coco i la llet condensada i deixeu reposar la massa a la nevera durant 30 minuts.
Feu boles i arrebosseu-les amb sucre.
Trufes de la Mercè:
- 4 cullerades soperes(rases) de llet condensada
- 3 cullerades soperes (rases) de sucre
- 2 cullerades soperes (rases) de cafè fet
- 3 cullerades soperes (rases) de conyac
- 125-150 gr de mantega fosa
- 1 paquet petit de xocolata en pols (Comas, Torras...)
- 1 rajola de xocolata per fondre , tipus Nestle postres
- 3 rovells d'ou
- fideus de xocolata per arrebossar
Preparació:
Desfeu la rajola de xocolata i la mantega al bany maria.
En un bol a part, poseu el cafè i el conyac. Afegiu-hi la llet condensada, el sucre, els 3 rovells d'ou.
Afegiu la xocolata desfeta amb la mantega a la mescla anterior
Passeu-ho tot per la batedora i aneu afegint a poc a poc la xocolata en pols.
Quan quedi una pasta homogènia, ho guardeu al congelador durant una hora i mitja
Feu boles i les arrebosseu amb els fideus de xocolata
Bon profit!
Això sí que és ser bons convidats, portar unes postres tan suculentes és tot un detall!
ResponEliminaSegur que no va sobrar-ne cap ;)
Hola Gemma, veig que les Gemma's triomfan a la blocesfera, eh! Aquestes trufes i boles de coco tenen una pinta! jo em quedo amb les de coco, sóc una adicta al coco ja desde petita (la meva mare continua comprant per Nadal turró de coco expressament per mi!
ResponEliminaDoncs apa! continua cuinant que aquí tens una altra Gemma que et segueix.
Una abraçada!
Les trufes són boníssimes i molt fàcils de fer!!!!!
ResponEliminaGemma publica més postres!!!!!!!sobretot de xocolata!!!!!!