29 de desembre de 2009

Amanida de llegums amb espinacs i tofu


Ingredients:
  • 1 paquet d'espinacs crus ben tendres
  • 250 gr de tofu
  • 400 gr de llegums variades:mongetes,llenties i cigrons
  • 50 gr de nous pelades
Ingredients per marinar el tofu:
  • pebre vermell
  • pebre negre
  • 1 cullerada de gingebre fresc ratllat
  • farigola
  • alfàbrega
  • orenga
  • 1 raig de salsa de soja
  • 1 raig generós de vinagre d'arròs
  • 1 raig generós d'oli d'oliva

Preparació:
Talleu el tofu a daus petits i deixeu-lo marinar amb tots els ingredients barrejats.
Talleu els espinacs i barregeu-hi els llegums
Escorreu el tofu i reserveu-lo
Passeu el marinat del tofu per la batedora i amaniu els llegums i els espinacs
Repartiu el tofu i les nous per sobre i serviu
Bon profit !

1 comentari:

  1. Hola gemma! T'he descobert pel comentari que m'has fet al meu blog. Veig que fa poc que has començat amb el bog, ja veuràs com és molt divertit ;)
    Ets vegeteriana? El braç de gitano d'espinacs i tofu l'he trobat espectacular, bo i amb una presentació fantàstica!

    ResponElimina