14 de febrer de 2010

Carpaccio de celerí i formatge amb vinagreta de fruites del bosc


Confesso que fins fa una setmana jo no sabia què era el celerí. Per si algú de vosaltres tampoc ho sap, el celerí és el bulb (o arrel) de l'api. Es compra a part de l'api i no se'n troba a totes les fruiteries.

Si us agrada l'api aquesta recepta us encantarà, si no us agrada també, perquè el gust queda una mica "amagat" per la vinagreta.


Aquí teniu la recepta:


  • 1/2 bulb de celerí

  • 200 gr de formatge manxego curat

  • 1 cullerada sopera de mermelada de fruites del bosc

  • 1 raig de salsa de soja

  • 3/4 parts d'oli d'oliva

  • 1/4 part de vinagre de mòdena

Preparació:


Peleu i talleu el celerí ben prim amb l'ajuda d'una mandolina. Talleu també el formatge ben fi.


Aneu fent capes de celerí i formatge


Per la vinagreta:barregeu l'oli, el vinagre, la soja i la mermelada amb una batedora elèctrica fins que quedi ben emulsionada. Repartiu-la damunt les capes de celerí i formatge.


Bon profit !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada