Quantes coses vas aprenent a mida d'anar fent experiments a la cuina. No se m'havia acudit mai fer una amanida amb col, però al curs de cuina vegetariana dels dijous ens la van ensenyar i està boníssima !
Aquí teniu la recepta:
- 1/2 col blanca
- 3-4 pastanagues
- 2 pomes golden
- 1 cullerada sopera (molt generosa) de sucre morè
Per la vinagreta:
- 3 mesures d'oli
- 1 mesura de vinagre de poma
- 2 cullerades soperes de concentrat de poma
Preparació:
Piqueu ben petites les pastanagues i la col.
Talleu les pomes a daus petits i passeu-les per la paella amb una mica d'oli i la cullerada de sucre.Quan estiguin ben cruixents afegiu-les a la barreja de la col i les pastanagues
Feu la vinagreta i amaniu
Opcionalment també podeu acabar el plat escampant unes quantes pipes de girasol per sobre
Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada