14 de febrer de 2010

Amanida de col i pastanagues amb vinagreta de poma


Quantes coses vas aprenent a mida d'anar fent experiments a la cuina. No se m'havia acudit mai fer una amanida amb col, però al curs de cuina vegetariana dels dijous ens la van ensenyar i està boníssima !


Aquí teniu la recepta:
  • 1/2 col blanca
  • 3-4 pastanagues
  • 2 pomes golden
  • 1 cullerada sopera (molt generosa) de sucre morè

Per la vinagreta:

  • 3 mesures d'oli
  • 1 mesura de vinagre de poma
  • 2 cullerades soperes de concentrat de poma


Preparació:

Piqueu ben petites les pastanagues i la col.

Talleu les pomes a daus petits i passeu-les per la paella amb una mica d'oli i la cullerada de sucre.Quan estiguin ben cruixents afegiu-les a la barreja de la col i les pastanagues

Feu la vinagreta i amaniu

Opcionalment també podeu acabar el plat escampant unes quantes pipes de girasol per sobre

Bon profit !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada