22 de maig de 2010

Copeta de poma i kiwi amb salsa blanca


Després d'unes merescudes mini-vacances torno a estar preparada per cuinar. Avui , aprofitant que tenia alguna fruita que s'havia quedat a la nevera abans de marxar, he fet un postre molt senzill. La salsa blanca dóna molt joc i es pot acompanyar amb qualsevol fruita, amb maduixes queda boníssima


Ingredients:
-2 pomes golden
-2 kiwis
-500 gr de formatge quark
-5 cullerades soperes rases de sucre blanc
-1 raig de crema de llet
-unes gotes de suc de llimona

Preparació:

Talleu les pomes i els kiwis a dauets petits i poseu-los dins les copes
Prepareu la salsa blanca batent amb el turmix el formatge, el sucre i les gotes de suc de llimona. Després, afegiu-hi el raget de crema de llet i acabeu de barrejar amb una cullera.
Serviu la salsa per sobre les fruites
Bon profit!


6 comentaris:

  1. Hola aprenent!!! és un postre fàcil i mooolt refrescant, quina meravella!! Un petó gros.

    ResponElimina
  2. molt adient a la caloreta que ja ha començat!,aquests postres entren molt bé i és una forma original de menjar fruita!a reveure gemma (us haureu de numerar...les GEMMES!)

    ResponElimina
  3. Eps!, ara vinc del meu blog i t'hi he trobat!, gràcies pel comentari i per l'amenaça...jo també et tinc a la llista...a reveure!!!

    ResponElimina
  4. Una manera fantàstica de vestir de festa una senzilla macedònia... aquesta crema de quark ha de ser boníssima!

    ResponElimina
  5. Una altre manera de menjar-se la macedònia, i a taula una presentació fantàstica
    Petonets

    ResponElimina
  6. Hola guapa! Que bé, unes bones vacances sempre van bé a tothom, tornes nova.
    Aquestes copetes tenen una pinta deliciosa i, com deia la meva àvia, si tot el que porta és bó doncs té que ser bó.
    Una forta abraçada i fins la propera. ;-)

    ResponElimina