17 d’octubre de 2010

Crema de tardor



Ingredients:

  • 350 gr de pastanaga
  • 350 gr de carbassa
  • 350 gr de moniato
  • 700 ml d'aigua
  • 200 gr de crema de llet de soja
  • 1 pessic de sal


Preparació:

Poseu tots els vegetals tallats a l'olla juntament amb l'aigua. Porteu-ho a ebullició durant 30 minuts.

Un cop cuits, afegir la sal i la crema de llet. Tritureu fins a obtenir una crema ben fina

Si en teniu, decoreu-la amb uns quants bolets fregits.



Bon profit !



4 comentaris:

  1. Uns ingredients molt ben escollits, no havia vist mai fer una crema amb moniato i ha de ser boníssim!, m'ho apunto per a la propera!A reveure.

    ResponElimina
  2. A mi també m'ha sorprés molt veure el moniato en aquesta recepta. A mi m'agrada molt i tinc ganes de provar-ho.
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Acabo de trobar-te per casualitat.
    Aquesta crema ha d'estar boníssima. Visualment ho és molt. EL color i la textura perfectes!
    Molts petonets

    ResponElimina
  4. Hola Gemma,
    Espero que tu i el teu petit passatger estigueu la mar de bé i que passeu el millor dels Nadals!
    Una forta abraçada, guapa!

    ResponElimina