Ingredients:
- 350 gr de pastanaga
- 350 gr de carbassa
- 350 gr de moniato
- 700 ml d'aigua
- 200 gr de crema de llet de soja
- 1 pessic de sal
Preparació:
Poseu tots els vegetals tallats a l'olla juntament amb l'aigua. Porteu-ho a ebullició durant 30 minuts.
Un cop cuits, afegir la sal i la crema de llet. Tritureu fins a obtenir una crema ben fina
Si en teniu, decoreu-la amb uns quants bolets fregits.
Bon profit !
Uns ingredients molt ben escollits, no havia vist mai fer una crema amb moniato i ha de ser boníssim!, m'ho apunto per a la propera!A reveure.
ResponEliminaA mi també m'ha sorprés molt veure el moniato en aquesta recepta. A mi m'agrada molt i tinc ganes de provar-ho.
ResponEliminaUna abraçada!
Acabo de trobar-te per casualitat.
ResponEliminaAquesta crema ha d'estar boníssima. Visualment ho és molt. EL color i la textura perfectes!
Molts petonets
Hola Gemma,
ResponEliminaEspero que tu i el teu petit passatger estigueu la mar de bé i que passeu el millor dels Nadals!
Una forta abraçada, guapa!