7 de desembre de 2009

Arròs amb cigrons, panses i bolets





Ingredients:
  • 100 gr. de panses remullades amb xerès sec
  • 400 gr. d'arròs integral
  • 200 gr. de cigrons cuits
  • 300 gr. de gírgoles
  • 2 tomàquets ratllats
  • 4 grans d'all
  • 1,2 litres de brou vegetal
  • oli d'oliva extra verge
  • sal, pebre negre i pebre vermell


Preparació:


Fregiu els alls tallats a làmines en una cassola que pugui anar al forn. Afegiu-hi la meitat de les panses i els bolets i deixeu-ho coure uns 10 minuts.

Afegiu-hi els tomàquets ratllats i deixeu-ho sofregir al gust. Tireu-hi els cigrons, l'arròs,el pebre vermell i la resta de les panses, deixeu que l'arròs es rosteixi uns minuts

Afegiu el brou vegetal i el pebre negre

Deixeu-ho coure uns 30 minuts al foc i després poseu-ho al forn a 180º durant 25 minuts

Servir calent

Bon profit!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada