20 de desembre de 2009

Pastís d'espinacs i formatge



Ingredients:
  • 500 gr primets de formatge. En el meu cas una barreja de gruyère suïs, emmental suïs i "El Ventero" tendre
  • 400 gr d'espinacs congelats
  • 1/2 litre de llet de soja
  • 6 ous
  • 250 cl de crema de llet de soja
  • 1 paquet de pa de motlle
  • oli, sal, pebre i nou moscada

Preparació:

Poseu els espinacs sense descongelar en una paella amb una mica d'oli i sal i coeu-los fins que s'hagin begut l'aigua. Seguidament, afegiu la crema de llet i passeu-ho tot per la batedora.
A part, barregeu en una safata els ous i la llet i remulleu-hi el pa de motlle
Agafeu un motlle (rodó queda més bonic) i aneu muntant les capes del pastís per aquest ordre: pa de motlle, crema d'espinacs i formatge.
L'última capa ha de ser de pa de motlle i si us ha sobrat crema d'espinacs, podeu aprofitar per decorar-lo
Coeu-lo al forn a 180º durant una hora

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada