- 450 gr d'albergínies
- 50 gr de crema de llet
- 40 gr de formatge tipus Philadelphia
- 10 gr de parmesà
- 50 gr de maionesa
- 150 gr de gírgoles
- 300 gr de pastanaga
- 300 gr de carbassó
- 300 gr de xampinyons
- 200 gr de puntes d'espàrrecs verds
- 150 gr de mongeta boby
- sal i pebre negre
- 4 làmines de pasta brick
Preparació:
Renteu les albergínies, punxeu-les amb una forquilla i poseu-les a coure al forn a 180º fins que estiguin ben toves.
Deixeu-les refredar, peleu-les i tritureu-les juntament amb la crema de llet, els dos formatges i la maionesa.
Escaldeu els espàrrecs 2 minuts i feu bullir la mongeta durant uns 7 minuts.
Talleu totes les verdures i els bolets en juliana.
Poseu en una paella un raig d'oli i aboqueu-hi totes les verdures i els bolets. No les heu de deixar gaire estona perquè han de quedar una mica cruixents. Quan estiguin a punt, barregeu-hi el preparat de les albergínies.
Agafeu les làmines de pasta brick i poseu-hi les verdures. Agafeu les vores i dobleu-les formant un farcellet. Claveu un parell d'escuradents a les puntes perquè no s'brin
Coeu-los al forn uns 10-15 minuts a 170º.
Serviu-los calents.
Nota: treure els escuradents abans de servir. Si els feu rodar, surten més facilment
Bon profit!
Hauré d'estar a l'aguait si per Girona fan algunes d'aquestes sessions culinàries. Fa molt de temps, bé, tant com uns 15 anys! ups!, vaig fer un curs i em va agradar molt, però no n'he fet mai més cap. Suposo que deu ser molt divertit.
ResponEliminaEnhorabona, la recepta t'ha sortit super bé, i suposo que super bona! Jo no soc vegetariana, tu no ser??? però les verdures m'apasionen, cada dia li donc més sortida i les trobo més bones.
Salut
Gemma
Les classes del David Lienas són fantàstiques, aprens un munt de trucs i receptes.
ResponEliminaEls farcellets vegeterians han de ser molt bons, ja m'imagino la pasta brick cruixenteta...
Hola Gemma me encantan estos saquitos con pasta brick, son muy originales y puedes rellenarlos de lo que se te ocurra. Te han quedado geniales, enhorabuena. Besitos...
ResponEliminaquina bona pinta!!
ResponEliminaA mi m'agradaria anar a alguna classe d'en David Lienas, però encara no estic massa assabentada de com va...
Està molt bé el teu bloc!!