14 de febrer del 2010

Farcellets de verdures Mamabelle


Divendres passat vaig assistir a la meva primera classe amb en David Lienas i oh !.. a que no sabeu quin era el temari? : cuina vegetariana !!!

Les tres receptes estaven molt bones, però jo avui m'he estrenat en el meravallós món de la pasta brick amb aquests farcellets.


Ingredients:


  • 450 gr d'albergínies
  • 50 gr de crema de llet

  • 40 gr de formatge tipus Philadelphia

  • 10 gr de parmesà

  • 50 gr de maionesa

  • 150 gr de gírgoles

  • 300 gr de pastanaga

  • 300 gr de carbassó

  • 300 gr de xampinyons

  • 200 gr de puntes d'espàrrecs verds

  • 150 gr de mongeta boby

  • sal i pebre negre

  • 4 làmines de pasta brick

Preparació:


Renteu les albergínies, punxeu-les amb una forquilla i poseu-les a coure al forn a 180º fins que estiguin ben toves.
Deixeu-les refredar, peleu-les i tritureu-les juntament amb la crema de llet, els dos formatges i la maionesa.
Escaldeu els espàrrecs 2 minuts i feu bullir la mongeta durant uns 7 minuts.

Talleu totes les verdures i els bolets en juliana.
Poseu en una paella un raig d'oli i aboqueu-hi totes les verdures i els bolets. No les heu de deixar gaire estona perquè han de quedar una mica cruixents. Quan estiguin a punt, barregeu-hi el preparat de les albergínies.
Agafeu les làmines de pasta brick i poseu-hi les verdures. Agafeu les vores i dobleu-les formant un farcellet. Claveu un parell d'escuradents a les puntes perquè no s'brin

Coeu-los al forn uns 10-15 minuts a 170º.
Serviu-los calents.

Nota: treure els escuradents abans de servir. Si els feu rodar, surten més facilment



Bon profit!


4 comentaris:

  1. Hauré d'estar a l'aguait si per Girona fan algunes d'aquestes sessions culinàries. Fa molt de temps, bé, tant com uns 15 anys! ups!, vaig fer un curs i em va agradar molt, però no n'he fet mai més cap. Suposo que deu ser molt divertit.
    Enhorabona, la recepta t'ha sortit super bé, i suposo que super bona! Jo no soc vegetariana, tu no ser??? però les verdures m'apasionen, cada dia li donc més sortida i les trobo més bones.
    Salut
    Gemma

    ResponElimina
  2. Les classes del David Lienas són fantàstiques, aprens un munt de trucs i receptes.
    Els farcellets vegeterians han de ser molt bons, ja m'imagino la pasta brick cruixenteta...

    ResponElimina
  3. Hola Gemma me encantan estos saquitos con pasta brick, son muy originales y puedes rellenarlos de lo que se te ocurra. Te han quedado geniales, enhorabuena. Besitos...

    ResponElimina
  4. quina bona pinta!!
    A mi m'agradaria anar a alguna classe d'en David Lienas, però encara no estic massa assabentada de com va...
    Està molt bé el teu bloc!!

    ResponElimina