2 de març de 2010

Cigrons gratinats


Una recepta que conec des de fa poc més de mig any però que ja s'ha convertit en un clàssic a casa meva. I és que ja no sabem menjar els cigrons de cap altra manera

Proveu-los i ja em direu


Ingredients:

  • 400 gr de cigrons cuits

  • 2 cebes

  • 8 tomàquets madurs

  • oli d'oliva extra verge

  • 150 gr de formatge parmesà ratllat

  • 150 gr de formatge emmental francès ratllat

Preparació:

Piqueu la ceba (no massa petita) i sofregiu-la. Quan comenci a agafar color, afegiu els tomaquets ratllats, un pessic de sal i un pessic de sucre i deixeu coure
Quan gairebé estigui a punt, afegiu-hi els cigrons i deixeu coure uns 5 minuts més. Barregeu bé.

Poseu-ho en una safata pel forn, repartiu la barreja dels formatges per sobre i gratineu


Bon profit!

3 comentaris:

  1. No he provat mai de gratinar els cigrons, però crec que ha de quedar gustosíssim, entre la salsa de tomàquet i ceba i el gratinat de formatge... una forma ben diferent de menjar cigrons!

    ResponElimina
  2. Si, jo tampoc ho havia provat mai però t'asseguro que surten moooolt bons !

    ResponElimina
  3. Carai, aquesta si que és bona! Me l'apunto per la pròxima que faci cigrons, aquesta setmana n'hem menjat i de segut que presentats d'aquesta manera ningú arrufarà el nas!
    Petons

    ResponElimina