Una recepta que conec des de fa poc més de mig any però que ja s'ha convertit en un clàssic a casa meva. I és que ja no sabem menjar els cigrons de cap altra manera
Proveu-los i ja em direu
Ingredients:
- 400 gr de cigrons cuits
- 2 cebes
- 8 tomàquets madurs
- oli d'oliva extra verge
- 150 gr de formatge parmesà ratllat
- 150 gr de formatge emmental francès ratllat
Preparació:
Piqueu la ceba (no massa petita) i sofregiu-la. Quan comenci a agafar color, afegiu els tomaquets ratllats, un pessic de sal i un pessic de sucre i deixeu coure
Quan gairebé estigui a punt, afegiu-hi els cigrons i deixeu coure uns 5 minuts més. Barregeu bé.
Poseu-ho en una safata pel forn, repartiu la barreja dels formatges per sobre i gratineu
Bon profit!
No he provat mai de gratinar els cigrons, però crec que ha de quedar gustosíssim, entre la salsa de tomàquet i ceba i el gratinat de formatge... una forma ben diferent de menjar cigrons!
ResponEliminaSi, jo tampoc ho havia provat mai però t'asseguro que surten moooolt bons !
ResponEliminaCarai, aquesta si que és bona! Me l'apunto per la pròxima que faci cigrons, aquesta setmana n'hem menjat i de segut que presentats d'aquesta manera ningú arrufarà el nas!
ResponEliminaPetons