Ingredients:
Poseu l'aigua al foc.Quan comenci a bullir, agegiu-hi la quinoa i deixeu coure 15 minuts
Mentrestant, talleu els vegetals i sofregiu-los amb l'oli d'oliva. Han de quedar "al dente"
Barregeu els vegetals amb la quinoa. Amaniu amb sal, orenga (una quantitat força generosa) i unes gotes de vinagre.
Bon profit!
- 250 gr de quinoa
- 500 ml d'aigua
- 3 cebes tendres
- 300 gr de xampinyons
- 1 pebrot vermell
- 3 espàrrecs verds
- oli d'oliva
- orenga, sal i vinagre de mòdena
Poseu l'aigua al foc.Quan comenci a bullir, agegiu-hi la quinoa i deixeu coure 15 minuts
Mentrestant, talleu els vegetals i sofregiu-los amb l'oli d'oliva. Han de quedar "al dente"
Barregeu els vegetals amb la quinoa. Amaniu amb sal, orenga (una quantitat força generosa) i unes gotes de vinagre.
Bon profit!
Una grata sorpresa descobrir el teu bloc. M'encanta la quinoa, jo també la faig sovint. Felicitats per la recepta i pel teu genial bloc!
ResponElimina