2 de març de 2010

Cake de plàtan


Aquí teniu un pastís molt fàcil de preparar. El gust de plàtan no s'hi nota gaire, si sou fans del plàtan us recomano que n'hi afegiu una mica més

Ingredients:


  • 150 gr de plàtans madurs

  • 50 ml d'aigua

  • 150 gr de mantega pomada

  • 150 gr de sucre roig

  • 1 pessic de sal

  • 1 pessic de vainillina

  • 3 ous

  • 150 gr de farina de força o bé farina especial per pastissos

  • 1/2 sobre de llevat químic

  • sucre llustre per decorar

Preparació:


Tritureu els plàtans i l'aigua al bany maria durant uns 4 minuts, fins que quedi una textura de compota. Reserveu


Bateu la mantega amb el sucre durant uns 7 minuts. Afegiu la sal, la vainillina, els ous d'un a un i la compota de plàtan reservada. Bateu uns 3 minuts més


Afegiu-hi la farina i el llevat, amb cura


Aboqueu en un motlle i coeu al forn a 180º uns 30 minuts


Desmotlleu-lo i decoreu-lo amb sucre llustre



Bon profit !

1 comentari:

  1. Ha de ser ideal per prendre per esmorzar, amb energia per tot el dia... I perfecte per aprofitar aquells plàtans massa madurs que ja no vol ningú ;)

    ResponElimina