Aquí teniu un pastís molt fàcil de preparar. El gust de plàtan no s'hi nota gaire, si sou fans del plàtan us recomano que n'hi afegiu una mica més
Ingredients:
- 150 gr de plàtans madurs
- 50 ml d'aigua
- 150 gr de mantega pomada
- 150 gr de sucre roig
- 1 pessic de sal
- 1 pessic de vainillina
- 3 ous
- 150 gr de farina de força o bé farina especial per pastissos
- 1/2 sobre de llevat químic
- sucre llustre per decorar
Preparació:
Tritureu els plàtans i l'aigua al bany maria durant uns 4 minuts, fins que quedi una textura de compota. Reserveu
Bateu la mantega amb el sucre durant uns 7 minuts. Afegiu la sal, la vainillina, els ous d'un a un i la compota de plàtan reservada. Bateu uns 3 minuts més
Afegiu-hi la farina i el llevat, amb cura
Aboqueu en un motlle i coeu al forn a 180º uns 30 minuts
Desmotlleu-lo i decoreu-lo amb sucre llustre
Bon profit !
Ha de ser ideal per prendre per esmorzar, amb energia per tot el dia... I perfecte per aprofitar aquells plàtans massa madurs que ja no vol ningú ;)
ResponElimina