14 de març de 2010

Llenties al curri


A mi les llenties ja m'agraden per si soles, la majoria de vegades me les menjo simplement amb un raig d'oli, però clar, publicar una recepta al blog de llenties amb un raig d'oli seria bastant ridícul, per això publico aquesta recepta. No tingueu por de que tinguin molt gust a curri perquè no és així, simplement els dóna un toc diferent.


Ingredients:


  • 800 gr de llenties cuites amb una mica de suc

  • 1 poma golden

  • 1 cullerada sopera rasa de curri

  • 1 ceba

  • 8 cullerades de crema de llet de soja

  • oli d'oliva

Preparació:


Piqueu la ceba, talleu la poma a daus petits i sofregiu-les uns minuts a la paella amb oli.
Afegiu la cullerada de curri ,les llenties amb una mica del suc i deixeu-ho escalfar uns moments tot junt.

Rectifiqueu de sal, afegiu la crema de llet i serviu.

Bon profit !

1 comentari:

  1. Ostres, combinades amb la poma i el curry no les he fet mai, però trobo que han de quedar sensacionals. Ho provaré ;)

    ResponElimina