M'encanta el cous-cous però mai havia tastat el taboulé, i això referma que encara continuo sent només un aprenent de xef...
La recepta és molt refrescant.
Ingredients:
- 5oo gr de cous-cous
- 1 kg de tomàquets ratllats
- 1/2 ceba tendra
- 6 cogombrins en vinagre
- fulles de menta o julvert (al gust)
- el suc d'una llimona i mitja
- sal
- oli d'oliva extra verge
- olives negres
Preparació:
Poseu el cous-cous cru en una safata. Afegiu-hi els cogombrins tallats ben petits i el julivert o la menta. Remeneu i reserveu.
Tritureu la resta dels ingredients i aboqueu-ho sobre el cous-cous. Remeneu-ho bé perquè quedi tot ben impregnat de salsa.
Deixeu reposar un parell d'hores a la nevera.
Remeneu bé el cous cous perque quedi ben desenganxat i tireu-hi un raig d'oli d'oliva(generós) per sobre just abans de servir
Nota: l'acidesa del tomàquet i la llimona és el que cou el cous-cous
Bon profit!
Hola Gemma, quin cous-cous més bo!.Jo el faig amb panses, nous, fulles de menta esmicolades i el preparat d'espècies per a pinxos del súper (curry,llorer...)que li dóna un toc "àrab"...m'apunto el teu que sembla molt refrescant!!!a reveure!
ResponEliminaA casa el cus cus també ens agrada molt i a l'estiu en tabulé és com el fem més... fresquet ve molt de gust, oi?
ResponEliminaDoncs a casa no en fem mai, serà qüestió de provar-ho, ja que ens ho poses tant bé per no tenir excusa amb aquestes receptes.
ResponEliminaUna forta abraçada d'una altra aprenent que ja anem cap a petites expertes, veritat?
Fins la propera guapa!