2 d’abril de 2010

Falafel



Ingredients:
  • 1/4 kg de cigrons remullats tota la nit
  • 1 ceba petita
  • 2 grans d'all
  • 2 culleradetes de coriandre mòlt
  • 2 culleradetes de comí mòlt
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç o picant
  • 1 culleradeta de sal
  • 3 cullerades soperes de coriandre o julivert picat
  • oli per fregir

Preparació:

Escorreu els cigrrns i tritureu-los juntament amb la ceba i els alls fins que quedi una pasta fina. Afegiu la resta d'ingredients i torneu a triturar.

Feu petites boles i fregiu-les 3-4 minuts fins que quedin daurades i cruixents.

Bon profit !

4 comentaris:

  1. Unes boletes gustoses i delicioses! A vegades també els faig al forn enlloc de fregir-los i també queden molt bons ;)

    ResponElimina
  2. ostres, doncs provaré de fer-los al forn, bona idea !

    ResponElimina
  3. Hola guapa! Feia dies que no veia cap entrada teva, i aquesta se m'havia passat per alt i avui quan he vist la lassanya vegetal m'he dit, carai! o fa molt que no publica o no he vist les seves últimes entrades! Deixa'm fer un cop d'ull!
    Aquestes boles de cigrons deuen estar delicioses. Una bona forma de menjar-los i que no siguin tant pesats com els bullits només amb patates.
    Espero continuar veient noves entrades ben aviat. Una abraçada ben forta!

    ResponElimina