2 d’abril de 2010

Lassanya vegetal amb philadelphia


Ingredients (per a dues persones):


  • 6 làmines de pasta de caneló
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • 6 talls de formatge per fondre
  • 1 terrina de formatge philadelphia
  • 1 raig de nata líquida

Preparació:
Coure la pasta de caneló en aigua salada.
Tallar el carbassó i l'albergínia a rodanxes fines i coure a la planxa amb sal.
Per muntar la lassanya:
Posar una capa de pasta, una de formatge, carbassó, albergínia, una altra de pasta, formatge, carbassó...i així fins a acabar els ingredients.

Per la crema que cobrirà la lassanya:

Barrejar el formatge philadelphia amb la nata líquida fins que quedi una crema espessa. Cobrir la lassanya i posar-ho al fonr fins que quedi gratinat.

Bon profit !

3 comentaris:

  1. Bona aquest tipus de "beixamel" per cobrir la lassanya! A casa les lassanyes ens agraden molt! A els nens de carn i a mi de verdures. Aquesta me l'apunto. Una bona abraçada!

    ResponElimina
  2. Ostres, em quedo amb la crema de formatge per substituir la beixamel de sempre... una bona alternativa que segur que fa més lleuger el plat.

    ResponElimina
  3. Amb la crema de formatge m’acabes de donar la solució als meus problemes amb la beixamel, ja que la llet no amb cau be. Gracies.
    Acabo de descobrir-te per el comentari que has fet al meu, t’aniré seguint.
    Molts petons

    ResponElimina