17 d’abril de 2010

Amanida de pastanagues


Ara que "en teoria" ha arribat la primavera , comencen a venir de gust les amanides, i per no fer sempre la mateixa, aquí en teniu una de diferent:


Ingredients:
  • 1/2 kg de pastanagues
  • 400 gr de pèsols
  • comí
  • julivert
  • oli d'oliva extra verge
  • 1 gra d'all
  • 1 escalunya o ceba tendra

Preparació:

Bulliu les pastanagues durant mitja hora. Quan s'hagin refredat, talleu-les a rodanxes fines.

Escaldeu els pèsols i refredeu-los de seguida perquè no perdin la clorofil·la i quedin ben verds.

Per la salsa:piqueu la ceba, l'all, el julivert i el comí amb molt d'oli ,amb l'ajuda de la batedora

Barregeu els pèsols amb la pastanagues i aboqueu la salsa per sobre

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Ai... ja tinc ganes que arribi el bon temps de veritat per començar a fer amanides tan delicioses com aquesta... Molt sanes i super bones, m'encanten les amanides! Aquesta, entre les pastanagues i els pèsols, ha de quedar dolça i molt bona.

    ResponElimina
  2. Ui, no saps com ens agrada la pastanaga a l'amanida, però quan el principal ingredient de l'amanida és la pastanaga ja pot ser massa. T'ha quedat molt bonica, molt primaveral, veritat!
    Una forta abraçada i ens anem seguint les passes.

    ResponElimina