10 d’abril de 2010

Magdalenes d'olives negres, parmesà i romaní



Ahir tenia ganes de cuinar però pocs ingredients a la nevera. Navegant vaig trobar aquesta recepta fàcil i ràpida. He de dir, que pel meu gust, canviaria el romaní per orenga.

Ingredients:

  • 375 gr de farina
  • 2 ous
  • 150 gr d'olives negres
  • 250ml de llet
  • 35 gr de formatge parmesà ratllat
  • 125 gr de mantega fosa
  • 1 cullerada sopera de romaní en pols

Preparació:

Pre-escalfeu el forn a 210º

Tamiseu la farina i la sal en un recipient. Afegiu-hi les olives ben picades, el formatge ratllat i el romaní.

Bateu els ous amb la llet i afegiu-ho a la mescla anterior juntament amb la mantega fosa.

Treballeu la massa amb les mans fins a obtenir una pasta elàstica i rugosa.

Ompliu els motlles i poseu-los al forn durant uns 18-20 minuts

Bon profit!

5 comentaris:

  1. UNes magdalenes salades ben originals, ideals per a un aperitiu o per a un berrenar de mitja tarda... les olives i el parmesà les deu fer molt gustoses.

    ResponElimina
  2. Unes magdalenes ideals per un berenar a mitja tarda i amb bona companyia.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Magdalens salades!!!!! Aquesta no l'havia vist mai. T'han quedat fantàstiques. Saps en qué es pot distingir una persona que sap i li agrada cuinar de una que no? doncs en això que acabes de fer avui, cuinar aprofitant els pocs recursos que a vegades tenim a la nevera.
    Te n'agafo un parell per l'aperitiu d'avui.
    Que passis un bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. Bon dia, hem estat mirant i 'xafardejant' el teu bloc i ens agrada molt, moltíssim. Et felicitem per aquestes magnífiques magdalentes salades. Molts petons i fins aviat.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots! això de tenir comentaris anima tant! No puc dedicar-li al blog tot el temps que m'agradaria, però mica en mica...Petons

    ResponElimina