Ahir tenia ganes de cuinar però pocs ingredients a la nevera. Navegant vaig trobar aquesta recepta fàcil i ràpida. He de dir, que pel meu gust, canviaria el romaní per orenga.
Ingredients:
- 375 gr de farina
- 2 ous
- 150 gr d'olives negres
- 250ml de llet
- 35 gr de formatge parmesà ratllat
- 125 gr de mantega fosa
- 1 cullerada sopera de romaní en pols
Preparació:
Pre-escalfeu el forn a 210º
Tamiseu la farina i la sal en un recipient. Afegiu-hi les olives ben picades, el formatge ratllat i el romaní.
Bateu els ous amb la llet i afegiu-ho a la mescla anterior juntament amb la mantega fosa.
Treballeu la massa amb les mans fins a obtenir una pasta elàstica i rugosa.
Ompliu els motlles i poseu-los al forn durant uns 18-20 minuts
Bon profit!
UNes magdalenes salades ben originals, ideals per a un aperitiu o per a un berrenar de mitja tarda... les olives i el parmesà les deu fer molt gustoses.
ResponEliminaUnes magdalenes ideals per un berenar a mitja tarda i amb bona companyia.
ResponEliminaPetonets
Magdalens salades!!!!! Aquesta no l'havia vist mai. T'han quedat fantàstiques. Saps en qué es pot distingir una persona que sap i li agrada cuinar de una que no? doncs en això que acabes de fer avui, cuinar aprofitant els pocs recursos que a vegades tenim a la nevera.
ResponEliminaTe n'agafo un parell per l'aperitiu d'avui.
Que passis un bon cap de setmana
Bon dia, hem estat mirant i 'xafardejant' el teu bloc i ens agrada molt, moltíssim. Et felicitem per aquestes magnífiques magdalentes salades. Molts petons i fins aviat.
ResponEliminaMoltes gràcies a tots! això de tenir comentaris anima tant! No puc dedicar-li al blog tot el temps que m'agradaria, però mica en mica...Petons
ResponElimina