Ara que "en teoria" ha arribat la primavera , comencen a venir de gust les amanides, i per no fer sempre la mateixa, aquí en teniu una de diferent:
Ingredients:
- 1/2 kg de pastanagues
- 400 gr de pèsols
- comí
- julivert
- oli d'oliva extra verge
- 1 gra d'all
- 1 escalunya o ceba tendra
Preparació:
Bulliu les pastanagues durant mitja hora. Quan s'hagin refredat, talleu-les a rodanxes fines.
Escaldeu els pèsols i refredeu-los de seguida perquè no perdin la clorofil·la i quedin ben verds.
Per la salsa:piqueu la ceba, l'all, el julivert i el comí amb molt d'oli ,amb l'ajuda de la batedora
Barregeu els pèsols amb la pastanagues i aboqueu la salsa per sobre
Bon profit!
Ai... ja tinc ganes que arribi el bon temps de veritat per començar a fer amanides tan delicioses com aquesta... Molt sanes i super bones, m'encanten les amanides! Aquesta, entre les pastanagues i els pèsols, ha de quedar dolça i molt bona.
ResponEliminaUi, no saps com ens agrada la pastanaga a l'amanida, però quan el principal ingredient de l'amanida és la pastanaga ja pot ser massa. T'ha quedat molt bonica, molt primaveral, veritat!
ResponEliminaUna forta abraçada i ens anem seguint les passes.