Ingredients:
- 1/4 kg de cigrons remullats tota la nit
- 1 ceba petita
- 2 grans d'all
- 2 culleradetes de coriandre mòlt
- 2 culleradetes de comí mòlt
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç o picant
- 1 culleradeta de sal
- 3 cullerades soperes de coriandre o julivert picat
- oli per fregir
Preparació:
Escorreu els cigrrns i tritureu-los juntament amb la ceba i els alls fins que quedi una pasta fina. Afegiu la resta d'ingredients i torneu a triturar.
Feu petites boles i fregiu-les 3-4 minuts fins que quedin daurades i cruixents.
Bon profit !
Unes boletes gustoses i delicioses! A vegades també els faig al forn enlloc de fregir-los i també queden molt bons ;)
ResponEliminaostres, doncs provaré de fer-los al forn, bona idea !
ResponEliminaHola guapa! Feia dies que no veia cap entrada teva, i aquesta se m'havia passat per alt i avui quan he vist la lassanya vegetal m'he dit, carai! o fa molt que no publica o no he vist les seves últimes entrades! Deixa'm fer un cop d'ull!
ResponEliminaAquestes boles de cigrons deuen estar delicioses. Una bona forma de menjar-los i que no siguin tant pesats com els bullits només amb patates.
Espero continuar veient noves entrades ben aviat. Una abraçada ben forta!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina